Google

Tuesday, February 17, 2009

Aku yang Menahan marah....

hari ini marah sangat la sya, muka dah nak jadi merah, telinga dah panas, hati dah berdegup² kencang coz menahan marah tp sabar, lagipun sabar tu separuh daripada iman kn. begini cerita die...ada sorg member staff sya tu, ade org letak bahan perhiasan utk chinese new year dekat meja die, tanpa soal siasat terus die pegi marah sya..adakah patut, sya jawap la bukan sya yg letak lagipun btl la bukan sya yg letak dekat meja die.. lps tu die ckp tu la ni la....bengang woh, kalo korang la d tempat sya mesti korg seperasaan dgn sya kn? sya dah nak lepas marah tadi tp sabar je la...kalo pun die nak tanya kn slow² la suara tu supaya org tak tersinggung, ni tak...dah bukan sya yg letak, suka hati die je nak tinggi suara dgn sya... die buat sya ni mcm tak de perasaan.... style die nak tanya pun mcm nak cari gaduh.. aduh!!.. sabar je la "eyma"... so apa pendapat korg ttg hal ni?

2 comments:

target='_blank'>aDuKa イスラム教 said...

fuhhh.. sungguh kureng ajer oreng itu yer.. brani tinggi2kan sore pd cik eyma yer.. bgtau sape die.. biar saye bom.. =P ape2pn, to eyma, sabo.. yer mmg sabo tu spruh dr iman.. hari ni hari die.. esok2 hari eyma lak..

target='_blank'>*EyMma* said...

tue la... saket hati btl, mentang² aku sorg je paling muda kat office suka hati die je nak marah². huhuhuhu...kena buat mcm budak kecik pla...huhuhu.. :(